Skip to content

DE 6 WEKEN CALORIE CYCLING BLAUWDRUK

Ontdek de kracht van calorie cyclen, geef je gezondheid die boost, kom in je beste shape voor de zomer en geniet van je favoriete eten zonder schuldgevoel!

Het is tijd om afscheid te nemen van de strenge diëten en honger lijden

Na de 6 weken calorie cycling blauwdruk ga je nooit meer op een crash dieet, blijf je schuldvrij van je favoriete eten genieten, bereik je je ideale gewicht en vind je een modus vinden die bij je past en vol kunt houden! Doe mee, bevrijd jezelf en sla een nieuwe weg in voor een gezond en gelukkig leven!

“You don’t have to be great to start, you have to start to be great “

Herken jij je in de volgende redenen waarom de meeste mensen hun ideale gewicht niet bereiken, blijven vervallen in oude gewoonten en elke zomer weer niet in topshape op het strand staan?

Gebrek aan consistentie
Het is moeilijk om gemotiveerd te blijven en die modus in je eentje vast te houden.
Daarom doen we dit samen, we inspieren, motiveren elkaar om het maximale uit deze 6 weken te halen.

Slechte voedingskeuzes
Het is dat je de kennis niet hebt en niet weet wat je wel of niet kunt eten en hoeveel of je weet het wel maar het lukt je niet om die shift te maken.
In deze 6 weken gaan we dieper in hoe het in onze hersenen werkt, hoe je patronen veranderd en stap voor stap betere en bewusterse keuzes maakt.

Geen planning en voorbereiding
“ if you fail to plan, you plan to fail “ door alle prikkels, to do lists en afleidingen schieten de dagen en weken voorbij en blijf je op hetzelfde punt staan. We focussen op planning en voorbereiding, zodat we niets aan het toeval overlaten

Te weinig lichaamsbeweging
Dit is natuurlijk een inkoppertje. Indien je niet aan krachtraining doet verlies je spiermassa. De hoeveelheid spiermassa bepaald de snelheid van je stofwisseling. Je zet jezelf dus in die hoogste versnelling als je aan intensievere kracht en conditietrainigen doet naast actief te zijn in je dagelijkse leven.

We hebben extra uitdagingen (optioneel) afhankelijk van hoeveel je al traint en beweegt en houden je scherp om die structuur en in te rkijgen en te houden.

Te weinig slaap, slaapkwaliteit
Indien je wilt afvallen wil je je slaap echt een prio geven, want als je moe bent ga je snel voor de bijl, heb je meer trek in zoetigheid, ga je eerder overeten en stopt het afvallen.

Ook daar besteden we aandacht aan in de 6 weken, zoadat je bewust wordt in je patronen en waar jij nog winst kunt boeken.

Stress
Het is geen verrassing dat stress leidt tot slecht slapen, overeten, emotie eten etc en dit niet ten goede komt voor een gezonde leefstijl en jouw zomershape!

Omdat stress “ the silent killer “ het afvallen aanzienlijk kan bemoeilijken besteden we ook aandacht aan stress management, ontspanning, emotie-eten en ademhaling.

Kortom….Je hebt iemand, een team, een shop onder je kont nodig om patronen te veranderen!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN CALORIE CYCLEN TOV EEN TRADITIONEEL CRASHDIEET?

Je kunt schuldvrij blijven genieten van je favoriete eten en je ideale gewicht bereiken
Calorie-cycling is een diëtetiekstrategie die inhoudt dat je de hoeveelheid calorieën die je dagelijks eet, varieert. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar over het algemeen betekent dit dat je op sommige dagen meer eet dan op andere dagen en dus schuldvrij kunt blijven genieten van je fevoriete eten

Gewichtsverlies
Het afwisselen van calorieën kan je stofwisseling verhogen, waardoor je lichaam meer calorieën verbrandt. Dit helpt bij het afvallen.

Het voorkomen van een plateau
Vaak is het zo na een lange tijd van calorie restrictie dat het afvallen stagneert en wanneer je weer “ normaal “ gaat eten je weer aankomt of jojo effect krijgt. Met calore cyclen voorkom je dit, omdat je je lichaam niet laat wennen aan een lange tijd in een te groot calorie tekort.

Spiermassabehoud:
Door de calorie-inname op bepaalde dagen te verhogen, kun je ervoor zorgen dat je lichaam voldoende energie heeft om spieren op te bouwen en te behouden. Je hebt door die hogere dagen ook meer energie voor je training!

Verbeterde gezondheid
Calorie-cycling kan je hormoonspiegels stabiliseren en insulineresistentie verminderen, wat kan helpen bij het voorkomen van chronische ziekten zoals diabetes en hart- en vaatziekten.

Flexibiliteit
Het kan moeilijk zijn om elke dag precies dezelfde hoeveelheid calorieën te eten, vooral als je een sociaal leven hebt. Door calorieën te cyclen, kun je je dieet aanpassen aan je levensstijl en toch je doelen bereiken. Veel mensen zeggen zelfs dat ze niet eens merken dat ze op “dieet’ zijn. Het wordt een lifestyle.

Mentale gezondheid
Het eten van verschillende hoeveelheden calorieën op verschillende dagen kan voorkomen dat je vast komt te zitten in een saai of eentonig dieet, wat kan bijdragen aan een betere geestelijke gezondheid.

Je hoeft nooit meer op een uithonger, crash of shake dieet!
Volgens onderzoek is dat 80 van de mensen die regelmatig dieten weer jojo-en en hoppen van dieet naar dieet. Met calorie cyclen leer je je lichaam kennen, heb je geen honger en kun je schuldvrij blijven genieten van je favoriete eten en stap voor stap je ideale gewicht bereiken.

WAT KRIJG JE ALLEMAAL ALS JE MEE DOET?

Voedingsapp VYTAL (twv 97,-)
(zodat je elke dag exact weet wat je moet of kunt eten, laat niets aan het toeval over)

Het 14 dagen reset protocol (twv 47,-)
Iedereen wil snel resultaat! Dit effectieve protocol geeft je die vliegende start die je wil en nodig hebt om het maximale er uit te halen.

Thuis workouts en challenges (37,-)
Indien je niet traint bij The Unit krijg je toch verschillende Thuisworkouts en challenges om die verbranding een boost te geven en hoog te houden en in die ververbrandingsmodus te komen en te blijven

Besloten FB groep (97,-)
Voor vragen en om elkaar extra te motiveren en inspieren

Online leeromgeving omgeving ( 97,-)
Elke dag krijg je een les, actie, focus punt om aan te werken. Wij vinden het erg belangrijk om ook het stukje educatie aan te bieden om ook te leren WAAROM iets goed of minder
goed is

Een totaalwaarde van…..375,-

Maak gebruik van de vroegboekkorting 97,- (127,-)

Meer dan alleen voeding….

Onze programma’s en challenges gaan verder dan alleen een voedingsschema. We focussen ons op het hele plaatje en nemen training, voeding, slaap, ontspanning, emotie-eten, stress-management etc mee om je van A-Z te helpen naar jou volgende level!

Een ding is zeker, in 42 dagen leer je enorm veel en zorgen ervoor dat je in actie komt en het geleerde ook daadwerkelijk gaat implementeren!

Wat zeiden de vorige deelnemers?

Wat zijn de grootste fysieke en/of mentale winsten die je bereikt hebt in de afgelopen 6 weken?

Ik merk dat ik niet veel afgevallen ben maar wel steeds een plattere buik en dus minder. opgeblazen dan voor de challenge. Het bijhouden van de calorieën en macro’s geeft mij goed inzicht en helpt me bewust worden van dat wat ik eet. Het koud douchen is voor mij een voorbeeld van grip op het brein omdat mijn lichaam comfortabel wil zijn maar als je het uitdaagt middels bijvoorbeeld de koude douche, je je daarna zo sterk voelt. Ik weet waar mijn valkuilen en dus behoefte naar snacken/ongezond eten vandaan komt.

Meer kracht/fitter geworden en hier bewust van zijn. De stap genomen om weer te gaan sporten en bewuster met voeding om te gaan. Mentaal beter door het sporten, want dat geeft rust na de tijd. Je kan alles eruit sporten.

Vaker bewust kiezen voor sporten. Mentaal beter afgestemd op het wisselende in mijn lijf, soms wel afvallen/ soms niet, minder ‘erg’ vinden als ik dan even keer flink gesnoept had bijv.

- gezonde voeding weer oppakken - tijd voor maken en daar van ook kunnen genieten - wandelen (proberen paar keer per week de 10000 stappen bewust te pakken) - koud (af)douchen ervaren als positief, omdat het prima te doen is en ik er energie van krijg - ademhaling (boxbreathing) tijdens werk (tussen de afspraken door om het van me af te zetten of om meer rust te ervaren - als er meer ongezonde dingen voorbij komen gedurende de week, dan pak ik bewust een groentesap of een ander 'herstel'-middel om weer 'binnen de lijntjes te komen' - met drukte om gaan door focus vast te houden, lukte, waardoor er meer lukte - ik ervaar meer stabiliteit in algemene zin: positiever en kalmer zelfverzekerder..

Fysiek: afgevallen, daardoor met mijn sport gemakkelijker bergop kunnen fietsen Mentaal: meer discipline om de juiste voeding te nemen. De ogen weer even geopend met wat ik nodig heb. Ik at teveel en teveel koolhydraten met daardoor suiker dips met hongergevoel als gevolg. Door minder koolhydraten te eten heb ik minder last van die dips en kan met minder eten toe.

Ik voel me weer sterker en fitter. Heb zin om te gaan trainen, flow weer lekker te pakken. Aan het begin van de 6 weken geen motivatie, maar trots om wilskracht en doorzettingsvermogen en in de loop van de 6 weken motivatie weer gegroeid door positieve mindset aan te houden.

Me houden aan het voedingsplan en de belangrijkste voor mij: als het even niet gaat volgens plan, accepteer! Fysiek, meer ruimte in de kleding en voel me fitter.

GARANTIE

We bieden een 100% niet goed geld terug garantie. Indien je alles stap voor stap volgt dan garanderen wij dat je vet gaat verliezen. Uit ervaring blijkt dat onze deelnemers gemiddeld 5,6kg afvielen en wellicht meer, omdat de meeste deelnemers ook aan krachttraining deden en zelfs wat spiermassa hadden opgebouwd.

Je loopt dus geen enkel risico en hebt echt alleen maar te winnen!

Schrijf je nu in en ontdek de kracht van de calorie cycling blauwdruk om je gezondheid die boost te geven, het bereiken van je doelen en deze zomer in top shape op het strand te staan!

WE VROEGEN DE DEELNEMERS OF ZE HET ANDEREN OOK ZOUDEN AANRADEN

Jazeker, je leert er ontzettend veel van en ik ben er van overtuigd dat wanneer je de challenge doet je je een stuk bewuster bent van wat je al weet en wat goed gaat en je leert je valkuilen kennen.

Zeker! Het is een flinke stap in de goede richting en je word top geholpen. Heb je een vraag, mag je altijd appen en je krijgt antwoord. Je word ook enorm gemotiveerd door Anne Bart, de trainers en de mensen die ook de kickstart doen.

Ja! Compleetheid er van.

Ja, want ik denk dat er voor een ieder wel iets uit te filteren is, wat past bij hem of haar als persoon. het zelf meten had ik niet eerder gedaan ( behalve weegschaal). Voor mij was voeding iets om weer op te pakken en door dat ik dat eerder heb gedaan bij Mariska, was dat redelijk makkelijk weer een 'creatief proces' en had ik er lol in.

Jazeker aanraden, het is een eye opener voor je eetgedrag. Je mag best snoepen maar met mate, dan is het lijnen ook goed vol te houden.

Zeker, het is echt een kickstart om alle peilers even weer goed te zetten. Combinatie van coaching op je voeding, mindset en training zorgen voor een goede basis om mee door te gaan na de zes weken en voor jezelf een gezonde lifestyle neer te zetten die bij jezelf past.

Absoluut, als je even een 'schop onder de kont' nodig bent is deze kickstart een heel goed begin.

Ja, heel fijn om met een groep dit te doen. Fijne coaching

Zeker weten veel eye openers,handvaten om verder mee te kunnen.

Ja zeker, mooie opstart naar een gezondere leefstijl en bewustwording.

Ja! Totaalpakket, onderdompeling, snelle start.

Ja want het is een goede stok achter de deur. Begeleiding vind ik erg goed en ook belangrijk.

Zeker omdat er met kleine groepen getraind word. En de trainer goed kijkt of je de oefeningen goed uitvoert zodat er minder kans op blessures is en je het optimale uit de training haalt.

Schrijf je nu in en ontdek de kracht van de calorie cycling blauwdruk om je gezondheid die boost te geven, het bereiken van je doelen en deze zomer in top shape op het strand te staan!