builderall

Groepslessen

Ontdek The Unit - Dé Brug tussen Personal Training en de Traditionele Sportschool in Heerenveen!

Hallo en welkom op de website van The Unit, dé plek waar personal training en small group training samenkomen voor een unieke fitnesservaring in Heerenveen. Als jij op zoek bent naar een sportschool met ongeëvenaarde persoonlijke begeleiding, effectieve krachttraining, en een toegewijde personal trainer in Heerenveen, dan ben je hier aan het juiste adres!

Onze Persoonlijke Aanpak in Heerenveen
Binnen The Unit draait alles om jou. Wij zijn geen gewone sportschool; we zijn een toegewijd team dat iedereen op zijn of haar niveau uitdaagt. Bij ons is elke training persoonlijk aangepast, zodat jij het maximale uit elke sessie kunt halen.

Actieve Leden, Geen Slapende Leden

Bij The Unit hebben we praktisch alleen maar actieve leden. Waarom? Omdat wij geen genoegen nemen met standaard. Onze leden zijn betrokken, gemotiveerd en zien resultaten. Wij geloven in een community van doeners, niet van toeschouwers.

Waarom The Unit in Heerenveen?

Onze leden hebben niets met de standaard sportschoolroutine. Bij ons train je effectief, zonder te wachten op apparatuur. Onze programma's worden persoonlijk aangepast aan jouw niveau, en elke 4 weken krijg je een nieuw, uitdagend programma om verveling te voorkomen.

Diverse Trainingsmogelijkheden in Heerenveen

Wij werken met diverse materialen, van stangen en dumbbells tot kettlebells en TRX-en. Ons credo is: "We don't train on machines, we build them." Kies uit programma's voor kracht, kracht & conditie, circuittraining en zelfs een boksles. Zo vind je altijd iets dat bij jou past, in je drukke schema en met jouw specifieke doelen in gedachten.

Voordelen van Personal Training bij The Unit in Heerenveen

Kies je voor een personal trainingstraject bij ons? Dan kun je gratis deelnemen aan onze small group trainingen. Zo profiteer je van 1:1 training en de flexibiliteit om onbeperkt aan small group sessies deel te nemen.

Ontdek The Unit in Heerenveen: Doe een Gratis Proefles!

Wil je zelf ervaren wat The Unit onderscheidt van de rest? Kom langs voor een gratis proefles en ontdek waarom onze leden alleen maar actieve leden zijn. Neem een kijkje in onze programma's en meld je vandaag nog aan!