Skip to content

Groepslessen

Dé brug tussen Personal Training en de reguliere sportschool!

We zeggen altijd dat we de brug zijn tussen personal training en de reguliere sportschool, omdat we in kleine groepen van maximaal 8-12 personen trainen en je juist die persoonlijke aandacht, coaching krijgt die je nodig hebt om de technieken goed te leren en het maximale uit je training te halen op jouw niveau.

Je traint met elkaar maar toch weer zelfstandig. Heel veel mensen die bij ons trainen hebben op een teamsport gezeten en missen dat teamgevoel wat ze bij ons wel vinden.

De mensen die bij ons trainen hebben niets met een “gewone” sportschool waarbij je zelfstandig moet trainen, op een saai apparaat traint of moet wachten, omdat het apparaat of materiaal bezet is.

Bij ons train je een uur effectief, zorgen wij voor het programma wat persoonlijk op jouw niveau aangepast wordt indien dat nodig is en hoef jij je hier nooit meer zorgen over te maken.

Je krijgt zelfs elke 4 weken een nieuw, ander, aangepast programma om je te blijven uitdagen en te zorgen dat het nooit saai wordt.

We gebruiken losse materialen zoals stangen, dumbbells, kettlebells, trx-en, elastieken en natuurlijk het eigen lichaam.

We zeggen: “ we don’t train our machines, we build them “

We geven verschillende programma’s van puur kracht, kracht & conditie, circuittrainingen en een boksles. Dus keuze uit verschillende opties wat jij leuk vind, wat in je drukke werk/gezinsschema past en het beste bij je doel past.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer gratis meetrainen om kennis te maken en het zelf te ervaren?

Heb je nog vragen of wil je dat we contact met opnemen? Laat dan hier even een berichtje achter.