Zeker vandaag de dag is gezond en fit blijven hartstikke belangrijk. En verbinding ook!
Hoe tof is het dan om deze 2 factoren te combineren en lekker met jouw kind te komen sporten tijdens de Workshop Superhelden Workouts?

Anne Bart: “Mijn zoon Brent van 11 kwam met het idee om samen deze workshop te ontwikkelen. De laatste tijd zijn we vaker samen aan het trainen en daar halen we zo ontzettend veel plezier uit!”

Daarnaast is sporten een fantastische manier om op een leuke manier in beweging te blijven en dus een welkome afwisseling op alle schermtijd.

Samen hebben we daarom deze workshop georganiseerd waarin je in ruim een uur diverse workouts en technieken leert waarmee je thuis aan de slag kunt. Uiteraard krijg je deze workouts ook mee naar huis.

Eerdere workshops waren no-time uitverkocht, en daarom hebben we een nieuwe ingepland op 27 juni a.s.

Deze keer zijn er zelfs 2 edities waaruit je kan kiezen: met eigen lichaamsgewicht én een gloednieuwe versie met materiaal speciaal voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar.

De Superhelden Workouts met eigen lichaamsgewicht wordt de 27e a.s. gegeven van 12.30 – 13.30 en is geschikt voor alle leeftijden.

Deze workouts zijn bijvoorbeeld ook perfect op straks op vakantie te gaan doen!

De bijdrage voor deze workshop is 20,- per ouder/kindpaar.

LET OP: er zijn 10 plaatsen beschikbaar!

Speciaal voor de 12-16 jarigen is er een gloednieuwe Superhelden Workouts mét materiaal!

Juist deze leeftijd is perfect om in gecontroleerde omgeving de basis oefeningen aan te leren zoals de squat, deadlift, chin up, bench press en overhead press waardoor je jouw spieren effectief en efficiënt leert gebruiken, sterker wordt en veel belastbaarder voor andere sporten en activiteiten.


Naast fysiek sterker worden leren ze in deze workshop ook concentratie, geduld, doorzettingsvermogen en discipline. Zaken die natuurlijk ook in het dagelijkse leven onmisbaar zijn!
 
Deze editie start 27 juni a.s. om 14.00.
De bijdrage is 20,- per ouder/kindpaar en ook voor deze editie zijn er 10 plaatsen beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The Unit S&C draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches