Maarliefst 23!!!!!! kg is ze inmiddels afgevallen deze kanjer. In november 2017 ging de knop om, en ging ze er helemaal voor. De nodige frustraties getrotseerd, en inmiddels straalt ze! Wát zijn we trots op hoor. En daarom is zij deze maand de member of the month!

Lees hier haar verhaal:

Mijn naam is Anke van Gog. Getrouwd en moeder van 2 kinderen 1 en 3 jaar. Na mijn opleiding verpleegkundige ben ik gaan werken met ernstig meervoudig gehandicapte kinderen met gedragsproblematiek. Na 10 jaar heb ik een andere baan gezocht en sinds april ben ik werkzaam bij een arbodienst als assistent bedrijfsarts.

 

 

Wie had dat gedacht, ik member of the month en dat na 7 maanden lid. In november 2017 is bij mij de knop omgegaan. Het kon niet langer meer. Ik was te zwaar en conditie kon je gerust slecht noemen.  Ik moest in actie komen.  Heb besloten om toen bij the Unit te gaan sporten. Eerst met een proefmaand en daarna de keuze maken wel of niet blijven. Ik ben gebleven en dat is één van de beste keuzes geweest in mijn leven. Ik zou iedereen aanraden om bij the unit te gaan sporten en waarom, omdat je de juiste begeleiding krijgt die op dat moment nodig is. Bijvoorbeeld  techniek, houding of mentale coaching.

 

Ik weet nog precies hoe ik me voelde bij de eerste lessen. Ik had ontzettend veel frustratie. Het lukt niet zoals ik het graag zelf gezien had. Ik bleek conditie -20 te hebben. Moest van ver komen maar ik wist wat voor conditie ik voor mijn zwangerschappen had. Met mijn ruim 20 jaar ervaring als volleybalster begonnen als mini en geëindigd op divisie niveau wist ik dat er veel werk aan de winkel was om mijn conditie weer op pijl te krijgen. Door de frustratie die ik bij de eerste lessen had zou je zeggen dat ik de handdoek in de ring zou gooien en denken laat maar. Die gedachten heb ik aan het begin ook gehad. “laat maar, ik kan het toch niet”.Toch met wilskracht doorgegaan en gevochten en kijk eens waar ik nu sta. Natuurlijk ik heb ook nog wel eens een “off day” of dat ik moe uit mijn werk kom. Dan ga ik alsnog naar een les ook als is mijn motivatie iets minder. Ik probeer dan te kijken wat op dat moment mogelijk is voor mij. Ik doe een stapje terug maar ben wel actief aanwezig. Op dat moment kost het energie maar het zal later ook energie opleveren. Achter af ben ik toch blij dat ik gegaan ben en heb dan een voldaan gevoel.

 

Toen ik bij the Unit kwam te sporten had ik me zelf doelen gesteld. Afvallen en conditie opbouwen. Afvallen check, nog 2 kilo te gaan dan ben ik totaal 25 kilo afgevallen. Trots op wat ik nu bereikt heb. Maar ik kan t wel beamen dat de laatste loodjes wegen echt het zwaarste. Mijn conditie is nog niet helemaal wat ik wil, moet me daar ik tijd in gunnen. Een mooi doel zou zijn dan ik met een aantal van de leden mee ga doen met  de survival van de Knipe. Gelukkig kunnen we dan volgend jaar nog wel even bekijken hoeveel kilometer :-p   en …. touwklimmen zal ik voor de tijd nog wel moeten leren.

 

Tot slot team the Unit bedankt voor jullie begeleiding zonder jullie was ik nog niet zover gekomen en wens ik iedereen veel sport plezier bij de Unit. Als je denkt, nadat je mijn verhaal hebt gelezen dat wil ik ook? Stuur gerust een mail naar de unit. Ze staan voor je klaar een proefles kan altijd.

 

Anke van Gog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.