Het weekend staat weer voor de deur! Wij kunnen dan echt genieten van een “borrelplankje”, maar dan net ff wat anders.

Bijvoorbeeld met deze artisjokkenspread, die je goed kan gebruiken om wraps mee in te smeren, op een toastje of om groentes in te dippen.

 

Ingrediënten:

  • 1 blikje artisjokharten
  • 10 zwarte olijven
  • 3 eetlepels kappertjes
  • 3 eetlepels geitenyoghurt
  • 5-6 takjes verse basilicum
  • Peper en zout
  • 3 tenen fijngehakte knoflook
  • Chilipoeder
  • Een scheutje olijfolie
  • Sap van 1 limoen

Doe alle ingredienten bij elkaar in een kom en pureer met de staafmixer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen