Cor Attema is Member of the Month maart. En dat is bijna 1 jaar nadat hij het roer behoorlijk omgooide na een confronterend inzicht dat hij kreeg tijdens een personeelsfeestje. Inmiddels traint hij 3x bij ons en nog 1x zelf en ik kan je verzekeren: Cor 2.0 is meer dan ‘Klimbos-ready’! Lees hier zijn inspirerende verhaal:

 

Tijdens en na een mooie studie periode met vele uurtjes rondzwerven in de kroeg en het eten van de vette hap begon ik behoorlijk dicht te groeien. Tijdens de studie had ik mij hoe dan ook voorgenomen dat ik na de studie zou gaan sporten.

Eenmaal afgestudeerd ben ik direct aan het werk gegaan en heb ik de voornemens constant vooruit geschoven. Na 4 jaar op rij dit te hebben gedaan, had ik een personeelsfeest in Appelscha in het ‘Klimbos’. Na het opzij schuiven van mijn hoogtevrees, ontdekte ik een groter fiasco. Halverwege waren mijn spieren dermate verzuurd dat ik op een goeie 6 meter hoogte op een ziplijn ben blijven hangen voor de luttele tijd van 25 minuten.

Dit heeft mijn ogen geopend v.w.b. het verlies in kracht en groei in massa en dat ik niet gelukkig was waar ik op dat moment stond. Toevallig dat ik een week eerder met een maat van mij in Leeuwarden in de kroeg was en zijn stiefbroer hier ook was. Deze was met een stel kennissen weg. Tijdens dit gesprek met zijn kennissen kwam op een gegeven moment ‘The Unit’ ter sprake. Na een aantal keer op de website te hebben gekeken en een kort telefonisch gesprek met Anne Bart, heb ik mij ingeschreven voor een proefles. Na de warming-up (wat voelde als een ritje richting de eeuwige jachtvelden) heb ik onder de bezielende leiding van Hoc nog enkele oefeningen gedaan (na 15 minuten was ik er toen wel klaar mee). Ik heb een inschrijfformulier meegekregen en deze thuis ingevuld.

Ik ben begonnen met 2x in de week (Ma & Wo). En in augustus heb ik nog een Sportvasten kuur gedaan.

Nu bijna een jaar later (4 april ’16 was de eerste proefles) train ik waar mogelijk 3x in de week bij The Unit en vanuit mijn werk nog 1x hardlooptraining met 2x huiswerk van deze training. Lichamelijk maar ook geestelijk (je slaapt een stuk beter) ben ik er mijns inziens enorm op vooruitgegaan.

Al met al een succes hopelijk zonder einde.

Via deze weg dan ook mijn dank aan Team ‘The Unit’ en de vaste club van Ma/Wo (en alle anderen natuurlijk ook een beetje ;)).

Als afsluiter nog deze: Perfectionem quarere

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.