Debby Member of the Month

Debby traint alweer 2 jaar bij ons, en heeft de afgelopen maanden een ontzettende groei meegemaakt. Terecht is zij dan ook deze keer member of the month.

Lees hier haar verhaal:

Member of the month?! Who me?!
Ik was verbaasd, en werd er een beetje verlegen van, maar ben stiekem toch ook vereerd en blij :)..
Alweer ruim 2 jaar geleden werd ik door mijn broertje (van Crossfit Oss) naar Anne Bart gestuurd, daar moet je heen voor de beste training van Heerenveen. Hij had gelijk, maar wat was het pittig in het begin (kwam bijna niet meer de trap op..).

Ik heb wel moeite gehad met vooral de techniek van het liften, en de laatste tijd gaat dat wel beter dus ja: toch vooruitgang! Maar burpees, daar zal ik nooit vrienden mee worden ben ik bang.

Mijn hoofddoel is om een fitte oude beppe te worden en als moeder van 3 behoorlijk sportieve kinderen moet ik wel een beetje bijblijven. In mijn werk als projectcontroller bij DNV GL in Groningen doe ik het meeste werk zittend, dus er moet wel wat gebeuren…Mijn hobbies zijn lezen, handwerken en tekenen, maar daar raak je ook  niet van in vorm ;).

Sporten bij the Unit vind ik sporten in een professionele, stimulerende, gezellige omgeving. En eentje die ook als het even moeizaam gaat mij er toch elke keer weer doorheen sleept, en dat is heel tof.

Ik ga na elke training moe maar voldaan naar huis! Dus wat mij betreft, nomineer ik jullie voor de prijs ‘gym of the Year’, proost *unitbidon water* #cheers #thanksguys #theunit

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.