Ondernemer van de maand!

 

Een hele eer vond ik het toen ik door Anne-Bart en Mariska gekozen werd als ondernemer van de maand bij The Unit. Ik ben Deborah van Bezu, 31 jaar en woon met mijn gezin in Gorredijk.  Naast mijn fulltimebaan ben ik ook nog fulltime ondernemer.

 

 Tijd voor Hout

Vorig jaar oktober ben ik gestart met mijn eigen webshop in houten lifestyle accessoires www.tijdvoorhout.nl. Ontstaan uit een voorliefde voor houten horloges welke hier in Nederland schaars te krijgen waren. Een goede kwaliteit mét service was nog minder aanwezig. Dat moet anders kunnen heb ik gedacht en zo was het idee voor Tijd voor Hout geboren. De zoektocht naar originele en unieke items is gestart en zo heb ik de webshop in eigen beheer gebouwd en gevuld met deze geweldige items.

Tijd voor Hout staat voor unieke producten en een stukje natuur. Dat willen we ook graag teruggeven aan de natuur. We zijn ons bewust van de noodzaak van hout, zijn schoonheid en het unieke karakter net als dat van onze klanten. Dit feit houdt voor ons allemaal een zekere verantwoordelijkheid in voor het behoud van deze grondstof, niet alleen voor ons maar ook voor de komende generaties. Om deze reden dragen we actief bij aan de herbebossing van de regenwouden volgens het principe van duurzaamheid, omdat we alleen met een lange termijnaanpak kunnen blijven genieten van deze prachtige grondstof.

 

Hoe ziet mij week eruit

Als ondernemer naast mijn fulltimebaan van 40+ uur kan ik mijn tijd wel kwijt.

Even de website bijwerken, orders verwerken, wat op socialmedia plaatsen er gaat toch altijd meer tijd inzitten dan je denkt. Toch vind ik het heel belangrijk om ook tijd voor mezelf te hebben. Dit doe ik door te sporten, vier keer in de week. Inmiddels ben ik niet anders gewend en vind ik mijn drukke leven prima vol te houden. Maar een keer sporten in de week overslaan zit er bij mij niet in, dan mis ik direct mijn ontspanning en is mijn ritme direct in de war. Naast dit drukke schema vind ik het ook zeer belangrijk tijd te besteden aan mijn gezin, om gezellig een dagje weg te gaan of om gewoon met z’n allen thuis te zijn.

 

The Unit

Sporten bij The Unit blijft voor mij een onderdeel van dit ritme, ze zorgen voor leuke en gevarieerde trainingen, ook blijven ze je uitdagen. Twee keer in de week ben ik bij The Unit te vinden om heerlijk te sporten en te ontspannen, want dat is het voor mij. Even alles los kunnen laten om zo opgeladen weer verder te gaan. Bedankt trainers! Dat ik altijd met voldoening bij The Unit vertrek en gemotiveerd de week vervolg. Bij een normale sportschool was ik allang afgehaakt, de persoonlijke aandacht en dat steuntje in de rug blijft dat ik terug blijf komen en het ook nog steeds leuk vindt.

Een greep uit het assortiment

Ben je nieuwsgierig geworden naar de webshop? Schroom niet en breng een bezoekje aan www.tijdvoorhout.nl. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes rondom Tijd voor Hout, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ben je nog op zoek naar een uniek en origineel cadeau, dan kan je bij ons terecht. Elke product is uniek door het gebruik van hout wat natuurlijk zijn eigen tekening met zich mee brengt.

Wat ben ik trots op mijn eigen bedrijf, helemaal zelf opgebouwd. In de toekomst hoop ik hier mijn fulltimebaan van te gaan maken. Het sporten blijft voor mij een onmisbare schakel in mijn succes, zonder deze uitlaatklep had ik niet bereikt wat ik nu heb.

 

Voor jou: als je je NU inschrijft op de nieuwsbrief krijg je 5% korting op jouw eerste order.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The Unit S&C draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches