Daphne en Frea members of the month

Altijd positief, elke training 100% en sterren op het gebied van synchroon-burpee-en. Als dat geen reden is om member, of in dit geval members of the month te worden dan weten wij het ook niet meer.
We zijn dan ook meer dan blij om deze 2 dames in ons team te hebben!
Lees hier hun heerlijke reactie:

Lieve Daphne,

Niets vermoedend waren we een poosje geleden op een woensdagavond aan het trainen, tot op het moment kwam dat we opeens In de Hoofdrol zaten.

Nou ja niet echt natuurlijk, maar zo voelde het wel voor mij. Er kwamen geen gasten (uit een ver verleden) en Mies Bouwman was er niet bij, maar wij hadden onze eigen Mies…..Anne Bart!

Members of the Month…..WIJ….ja wij Daphne……we stonden er wat verlegen bij en giechelden een beetje. Anne Bart giechelde ook een beetje verlegen mee. Daar stonden we dan met z’n 3 en jij en ik murmelden verrast “waarom wij”?

Even snel tussendoor heb jij dat ook? Ik weet me niet zo goed raad met die aandacht, vindt je dat gek?

Maar members of the Month, wij 2en….. En dan te bedenken dat we elkaar helemaal niet kenden voor het tijdperk The Unit. Ja zo voelt het echt een tijdperk voor en een tijdperk na The Unit.

In ieder geval ik heb je leren kennen tijdens het sporten, al snel hadden we elkaar gevonden als duo.

Wauw…..wat gaat dat lekker samen…..dat klinkt wel erg raar hè?! Stiekem denken we erover na om mee te doen aan Holland’s Got Talent, synchroon trainen (burpees, jumping jack, warrior sit-ups). Mijn glitter outfit hangt al maanden te shinen in de kast. In my dreams natuurlijk, niet voor het echie.

De titel member of the month, een hele eer!!

Het trainen bij The Unit geeft me energie, fanatisme, wilskracht en heel veel plezier. Anne Bart en Mariska (en de andere trainers) weten me te motiveren en er alles uit te halen wat er in zit. De persoonlijke aandacht, no nonsense mentaliteit….dat maakt het trainen tot een feestje!!!

En jou leren kennen voelt als de kers op de taart.

Hey Daphne voel jij je ook zo vereerd?
Dikke kus Frea

 

 

 

Lieve Frea,

Ik weet het nog precies! Anne-Bart met z’n blije gezicht zoals ie dat altijd heeft als ie weer iets leuks heeft. En of het iets leuks (vooral ook verrassend) was..!

De aandacht die het met zich meebrengt.. Ja dat is even wennen.. Maar het is wel een hele leuke beloning voor het trainen!

Tijdperk The Unit, dat heb je mooi omschreven want zo is het eigenlijk wel. Vanaf minuut 1 bij The Unit vind ik het teamgevoel al top maar dan ook nog een echt sportmaatje treffen is wel heel gaaf! Door veel samen te trainen kunnen we elkaar nog meer verbeteren. Synchroon trainen.. Dat is wel een leuk extraatje welke me bij de proeftraining niet is verteld. Goed voor onze buikspieren want het levert de nodige lachbuien op! HGT here we come (oh nee toch maar niet.. die aandacht!!)

In deze mogen we Anne Bart, Mariska en de andere trainers zeker niet vergeten.. Fijne afwisselende trainingen en wat motiveren ze ons altijd goed he! Daar worden we fit(ter) van en krijgen we heel veel energie van, heel fijn! Wat mij betreft gaan we hier nog heel lang mee door!
Net als jou voel ik me ook zeker vereerd! En natuurlijk die mooie bidon als beloning niet te vergeten!

Tot de volgende training
Dikke kus Daphne

PS: Wel wat jammer dat Anne Bart het fotomoment niet even van te voren had aangekondigd vind je ook niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.