Gerlinda Member of the Month december

Gerlinda, power woman, mama van 3, nieuwe baan, challenge-tje tussendoor en gewoon stug blijven trainen: dat is wel een eervolle benoeming waard!!
Lees hier hoe zij dat allemaal voor elkaar krijgt.

Gerlinda: gefeliciteerd! Blij met jou 🙂

 

Huh? Member of the month, ik? Wauw! wat een eer, bedankt. Dat was zo’n beetje mijn reactie op het nieuws van Anne Bart. Trots ben ik natuurlijk wel!

Vorig jaar rond deze tijd had ik al een aantal keer op de site van The Unit gekeken. Via een oud collega had ik verhalen over de unit gehoord en wat hij vertelde trok me gelijk. Trainen in kleine groepen, goede begeleiding en uitgedaagd worden, alles wat ik bij een abonnement op een vorige sportschool miste. Na toch een aantal keren het aanmeldformulier te hebben weg geklikt, de drempel over gestapt en me aangemeld voor een proefles.

Vanaf februari 2016 ben ik officieel lid en ga ik trouw 2x in de week naar The Unit. Ik vind het heerlijk, de technieken zijn niet altijd makkelijk maar gaat me goed af. De vorderingen zijn in korte tijd goed merkbaar. Daarbij heeft het meedoen aan de Summerproof challenge ook zeker bijgedragen! Het was 8 weken een intensief traject. Ik kwam mezelf regelmatig tegen als we het hebben over gedrag en patronen. Daarnaast startte ik in week 2 met een nieuwe baan, de twee keer in de week thuis trainen schoten er wat bij in. Dat probeerde ik te compenseren door iedere dag de trap naar de afdeling te nemen (de 9de). Het resultaat is er niet minder om geworden. Absoluut ook dankzij de goede begeleiding van Anne Bart en Mariska  en steun en enthousiasme uit de groep. Ook al ben ik zelf wat minder streng in het voedingspatroon geworden, helemaal vervallen naar voor de challenge laat ik ook niet gebeuren. Complimentjes krijg ik dan ook nog steeds, ook zo’n leuke motivator. Ik ga heus wel eens voor de bijl, maar dan hoor ik Mariska weer; helpt het je dichter naar je doel of niet?

Ik ben blij dat ik eind vorig jaar de drempel over ben gestapt bij The Unit en raad het iedereen aan. In minder dan een jaar is er veel met mij gebeurt, zowel fysiek als mentaal, op beide vlakken een stuk sterker. Wat mooi als dat wordt gewaardeerd door de titel member of the month!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.