Hilbrand Bos is, als je het mij vraagt, toch wel een van de krachtigste voorbeelden van hoe je veranderen als je maar wilt.
Toen hij bij ons kwam, at hij geen groente, was hij niet sportief, en bleek uiteindelijk ook een baan te hebben die niet goed meer voelde. Hij waagde de sprong in het diepe, gooide stap voor stap zijn oude patronen om en guess what?

Hij viel af, sport 4x in de week, doet fanatiek aan survival, staat vooraan als we de Heide in duiken heeft zijn baan opgezegd en is onlangs geslaagd voor zijn vrachtwagendiploma waarmee hij een nieuwe carrière tegemoet gaat.
Wij zijn dan ook meer dan trots op deze kanjer!

Zijn reactie:

“Bedankt dat jullie mij gekozen hebben als member van de maand, ik voel mij erg vereerd. Ik train nu ongeveer 2 jaar bij the unit en ik ga nog steeds met veel plezier naar de training. Ik ben begonnen omdat ik gewoon een leuke plek zocht om te sporten. Maar de unit heeft mij wel echt veranderd, eerst was ik iemand die nooit aan sport deed, geen groentes at, veel met werk bezig, en ik ging ook nooit op zondagochtend in de winter in het heidemeer zwemmen.
Nu eet ik, dankzij een leuke challenge, wel regelmatig gezond, train 4 X per week en doe daarnaast nog af en toe een survivalrun. Sporten is echt mijn hobby geworden! Verder heb ik een half jaar geleden besloten te stoppen met mijn werk als regiomanager. Vorige week ben ik geslaagd voor mijn D rijbewijs, en binnenkort ga ik beginnen met mijn nieuwe beroep”touringcarchauffeur”. Veel positieve veranderingen waar the unit zeker een groot deel aan heeft bijgedragen. Bedankt! En ga zo door!”

Met vriendelijke groet,

Hilbrand Bos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.