Irene heeft binnen een jaar een mega ontwikkeling meegemaakt. Na haar zwangerschap bereikte zij niet meer haar gewenste gewicht en voelde ze zich futloos en niet de power woman die ze eigenlijk is. Ze is dan ook fanatiek en consequent aan de slag gegaan met voeding en training en inmiddels 18!! kg lichter… En weer fit en happy. Hoe gaaf! Gefeliciteerd Irene, wij zijn hartstikke trots op jou!

 

 

 

Jeetje, dan word je ineens door Anne Bart bij je geroepen en verteld dat je uitgekozen bent als Member of the month… Ik ben ontzettend vereerd en ook wel stiekem een beetje trots dat ik hiervoor uitgekozen ben.

Ik ben dus Irene Bos, ben 29 jaar, woon samen met mijn man Edwin en zoontje Sepp Juliën van 1,5 jaar in Heerenveen. Ik ben werkzaam als Vasculair Diagnostisch Laborant in ziekenhuis Tjongerschans.
Ik ben vorig jaar juli begonnen bij the Unit op advies van mijn man. Hij kende Anne Bart van vroeger en tipte me over zijn sportschool. Zelf was ik nooit echt een fan van de sportschool maar na 30 kg te zijn aangekomen (!) tijdens mijn zwangerschap moesten er na de bevalling nog de nodige kilo’s af.
Ik voelde me futloos en had weinig energie, ook zat ik niet lekker in mijn vel, was onzeker over mijn lijf. Ik besloot om toch een poging te gaan wagen aangezien het hardlopen me ook niet goed af ging.
Na 1 proefles mee te hebben gedraaid was ik gelijk enthousiast, voelde me enorm welkom geheten, alsof je in een warm bad terecht komt. Dus ik besloot me gelijk na de 1e proefles in te schrijven, de knop was om. Ik heb me daarnaast ook gelijk opgegeven voor voedingsadvies van Mariska. Want ik weet als geen ander dat met alleen sporten je niet voldoende resultaten krijgt.
Zelf heb ik voor mijn zwangerschap wel koolhydraatarm gegeten maar dat is iets wat je niet voor altijd vol kan houden, ik miste toch wel mijn brood, pasta etc.
[motm]

Ik was van plan om nu af te  gaan vallen maar dan ook met een blijvend resultaat, een nieuwe manier van eten waardoor ik ook stabiel zou blijven, ik was dat ge-jojo wel eens zat.
Dus ben ik in augustus begonnen met mijn voeding aan te passen, heb de adviezen opgevolgd van Mariska, neurotransmitter test gedaan, supplementen ingeslagen, en ja hoor, daar gingen de eerste kilo’s al!! Binnen no time was ik 5 kg kwijt, en ook mijn vetpercentage ging ontzettend snel naar beneden.
Nu zijn we juni, dus nog geen jaar later, en ben ik 18 kg lichter dan vorig jaar juli 🙂
Ik krijg ook enorm veel complimenten van de mensen om me heen, en dat geeft je een ontzettende boost om niet op te geven. Daarnaast vind ik het sporten ook ontzettend leuk, ik baal dan ook ontzettend als ik een keer niet kan of een blessure heb. Al met al probeer ik zo weinig mogelijk te verzaken en mocht ik een keer niet kunnen, dan haal ik de les bijna altijd weer in op een ander moment van de week. Ook ben ik weer begonnen met hardlopen, en dat gaat als een trein! Ik merk dat ik door de krachttraining ineens uit het niets 5 km kan lopen, heb onlangs ook nog met de Loop van Leeuwarden meegedaan.
Kortom: door the Unit heb ik mezelf weer terug gevonden, ik heb volop energie, ben vrolijk, niet meer terneergeslagen, zit lekker in mijn vel en mijn zelfvertrouwen is terug!
Mede dankzij coaches Anne Bart, Mariska, Enzo, Hoc en Jaap, jullie ook heel erg bedankt voor het motiveren en het doorzetten van de positieve adviezen en goede begeleiding!
En natuurlijk mijn trouwe steun en toeverlaat Edwin, zonder hem was ik niet zover gekomen!
Tot snel bij the Unit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The Unit S&C draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches