Deze keer niet 1 maar 2 members of de maand: Irene en Andries Prins. En wat zijn we hier trots op!! Deze 2 toppers laten zien dat je als gezin met 2 jonge kinderen en beiden een drukke baan óók je gezondheidsdoelen haalbaar kan maken. Lees hier hoe zij dat doen en wat voor geweldige resultaten ze al hebben behaald:

 

Samen zijn we het afgelopen half jaar de strijd aangegaan met onze ongezonde levensstijl en het resultaat mag er wezen; samen zijn we 45kg lichter en zitten we zowel geestelijk als lichamelijk veel beter in ons lichaam.

Irene zette de eerste stap in januari dit jaar. Op de fiets naar The Unit voor een kennismaking dacht ik: daar gaan we weer, poging nummer?? Maar toen ik binnenstapte en kennismaakte met Anne Bart en de teamleden zag sporten raakte ik enthousiast. De eerste 3 weken waren zwaar, heel zwaar. Ik kwam in beweging en moest letterlijk afkicken van mijn verslaving: eten! Dankzij de motiverende woorden van Anne Bart, Mariska en mijn trainingsmaatje zette ik door. Toen éénmaal het resultaat zich begon aan te dienen was ik niet meer te stoppen. Ook Andries begon enthousiast te raken en wilde wel eens mee kijken. Toen Andries de eerste keer bij The Unit binnenstapte werd hij direct al aangestoken door de inrichting van The Unit, Anne Bart en Mariska maar ook de teamleden. Het is geen sportschool waar iedereen voor zichzelf bezig is en je moet wachten voor je op een toestel kan gaan sporten. Nee, je doet het samen en iedereen is gelijk!

We sporten nu beiden los van elkaar 2x per week. Naast onze banen hebben we ook nog 2 prachtige dochters. Om te kunnen sporten was even puzzelen in de agenda’s, maar als je iets graag wil is het mogelijk. We hebben beiden onze vaste avonden en hebben bij nood altijd een lieve oma die kan helpen.

Naast sporten bij The Unit doen we onze oefeningen ook vaak thuis. Onze oudste dochter doet dan mee en onze jongste moedigt ons aan vanuit de kinderstoel 😊

Samen sporten is leuk en werkt motiverend!!

Ondanks onze resultaten blijven we doelen houden. Dit houd sporten leuk en uitdagend. Andries zijn 1ste doel is mee doen aan de Viking run in oktober van dit jaar.

Irene vervolgt haar weg in het afvallen voor haar zelf maar ook voor haar gezin. Ik heb zo ontzettend veel doelen al behaald (gezondere levensstijl, goede/ gezonde moeder zijn voor mijn kinderen, kleding kopen in normale winkels etc.) maar er zijn nog zoveel meer doelen voor mij te behalen. We vervolgen onze wegen en hoop volgend jaar al onze doelen te mogen aanvinken.

We stay strong en never give up!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.