Jeroen Labordus, vader van 4 prachtige meiden, is deze maand de member of the month. Ondanks de pittige tijd waarin hij destijds verkeerd, kwam hij tóch bij ons trainen en is sindsdien niet meer weg geweest. Sterker nog, hij heeft zichzelf inmiddels al 2 jaar helemaal pijn vrij getraind!
Zijn verhaal lees je hier:

 

 

 

Zondag na de training komt Anne Bart naar me toe met de mededeling dat ik deze maand Member of the Month ben. Ik had er al eens stiekem op gehoopt en ben dan ook super vereerd!

Ik ben drie jaar geleden begonnen met sporten bij The Unit. Met Vaderdag kreeg ik van de kinderen te horen dat ik een aantal lessen mocht volgen om kennis te maken met The Unit. Ik had een moeilijke periode achter de rug met een faillissement en ik was net gescheiden. Ik kampte met lichamelijke klachten en sportte daardoor te weinig. Ik ben toch maar gegaan en dat is een goede keuze geweest.

Anne Bart zag meteen dat dat de klachten waarschijnlijk met mijn houding te maken had en heeft me doorverwezen naar Rein Peens. Deze Manueel Therapeut heeft mij behandeld en gaf mij tips waar ik veel aan heb gehad. Ik kon mijn rug bijvoorbeeld niet hol of bol maken zodat mijn onderrug en mijn heupen het veel te zwaar hadden.  Ik ben daar keihard aan gaan werken, eerst met hele lichte gewichten, en daarna steeds iets zwaarder. Op een gegeven moment merkte ik dat ik steeds minder pijnklachten kreeg en dat er progressie in zat hoewel ik af en toe nog een terugval had. Ik had wel steeds de angst dat de pijn weer terug zou keren maar mede door Anne Bart, en de overige trainers die me steeds uitdaagden om zwaardere gewichten te kiezen, ging het steeds beter. Momenteel ben ik al twee jaar van de pijn af en ben ik trots op wat ik heb bereikt. Een kettlebell swing met 24 kilo of bench press van 60 kilo. Nooit gedacht dat ik het kon.

Het mooie aan The Unit vind ik dat je samen sport met mensen die ieder op hun niveau het beste uit zichzelf proberen te halen. Geen patsers en mensen die je hoofdschuddend aankijken omdat een gewicht niet kan tillen. Tijdens de groepslessen trek ik me op aan anderen als ik een slechte dag heb  en op mijn manier probeer ik anderen ook te stimuleren en aan te moedigen. Momenteel richt ik me voornamelijk op de conditietrainingen. Heerlijk om samen met anderen helemaal kapot te gaan en daarna het gevoel te hebben dat je het toch maar weer hebt geflikt.

Ik wil The Unit bedanken voor de uitdagende trainingen en de steun en support die ik altijd heb ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.