En de ontdekkingstocht gaat door! Deze keer kip (curry) met groente uit de oven en zeewierpasta:

Ingrediënten (voor 4 personen)

1 kg kippedijtjes
Curry madras kruiden van Jonnie Boer
1/2 blok santen, fijngesneden
2 tenen knoflook, fijngesneden
Boter

1 rode paprika
1 groene paprika
2 venkels, fijngesneden
1 aubergine in blokjes
Biologische olijfolie
Keltisch zeezout
Paar takjes (citroen) tijm (vers)
Paar takjes citroenmelisse (vers)

1 verpakking Seamore zeewierpasta

Smelt de boter in een braadpan en fruit de knoflook tot het glazig is. Braad daarna de kip aan. Voeg de santen en de curry madras kruiden toe en zet het geheel net niet onder water en laat gaar sudderen.
Voeg alle groente samen in een ovenschaal. Snijd de kruiden fijn, verdeel over de groente samen met het zout en meng alles goed door elkaar. Overgiet het geheel ruimschoots met olijfolie. Zet dit op 160 graden 40 minuten in de oven.

Kook ondertussen de pasta gaar volgens de verpakking.

Serveer alles samen en geniet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen