Lieke Dalstra is eerste Member of the Month

Member of the month word je niet zomaar! En Lieke Dalstra is de eerste. Zij traint nu 6 maanden bij ons en weet ondanks haar drukke leven toch 4x te komen trainen. En haar resultaten liegen er dan ook niet om.

Lees hier haar verhaal:

Mijn naam is Lieke en ik ben 22 jaar oud. Superleuk om uitgekozen te zijn als Member Of The Month! Ik zit inmiddels in het laatste jaar van mijn opleiding Sport, Gezondheid en Management en werk daarnaast als inkoopster en verkoopster bij Rinsma Fashion in Gorredijk. Ik sport alweer een klein half jaartje bij The Unit wat me super bevalt! Ik ben erg leefstijl georiënteerd. De boekenkast thuis staat vol met gezondheidsboeken en mijn studie sluit hier ook geheel op aan.

Ik heb een half jaar geleden ervoor gekozen om bij The Unit te gaan sporten omdat ik al een tijdje niet meer in de flow zat zoals ik dat gewend was van mezelf. Ik had een nieuwe impuls nodig. Wat me erg aanspreekt is dat je traint in groepsverband. Dit werkt voor mij erg stimulerend en de trainingsprogramma’s worden iedere vier weken ververst waardoor ik gestimuleerd blijf.

Ik ben erg blij met de resultaten die ik tot noch toe behaald heb. Ik ben inmiddels zo’n 5 kilo spieren zwaarder en merk dit natuurlijk ook in het aantal kilo’s dat ik kan tillen. Daarnaast zie ik ook in de spiegel dat ik een stukje strakker ben, ook niet geheel onbelangrijk, haha.

Hoe ik mijn werk, school en het sporten combineer? Ik stel het sporten als prioriteit voor mezelf. Daar voel ik me goed bij. Ieder weekend check ik mijn agenda om mijn trainingsmomenten, waar nodig, anders in te plannen om aan mijn vier keer sporten te komen.

Anne Bart en Mariska, dank jullie wel voor jullie super motiverende trainingen! Daar word je sterk van! ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.