Marisca is deze maand ondernemer van de maand. Met haar eigen juwelierszaak in Heerenveen én importeur van trouwringen werkt zij meer dan fulltime. Dat kan behoorlijk pittig zijn en toch heeft zij inmiddels haar draai goed gevonden en balans kunnen creëren in gezin, werk en sporten.

Hoe ze dat heeft gedaan lees je hier:
Ik ben Marisca, ben 38, ben getrouwd met een hele leuke man en heb samen met hem 2 dochters (8 en 10 jaar).

Toen ik 22 jaar was ben ik samen met mijn tweelingzus een eigen Juwelierszaak in Heerenveen begonnen “Juwelier Vrielink”

Heb altijd fulltime gewerkt in onze winkel, ook nadat mijn dochters waren geboren. 4 jaar geleden is mijn zus /compagnon verhuisd naar Limburg en runt vanuit daar ons 2e bedrijf , import van trouwringen. Sinds 4 jaar draai ik dus de zaak op de voorgrond de grotendeels alleen.

Begin vorig jaar heb ik met behulp van Mariska en een coach alles is op een rijtje gezet omdat het me allemaal teveel werd. Sindsdien heb ik dingen omgegooid en werk ik nu 3,5 dag in de winkel en 1 dag thuis, bij elkaar is dat nog 44 uur, Maar laten we eerlijk zijn 40 uur voor een baas voelt zwaarder als 44 uur voor jezelf…!

Ik sport ik 2x in de week, en omdat mijn dochters nu al ietsje ouder zijn is dat ook goed te doen, want mijn man is nog niet altijd thuis van zijn werk als ik wegga. Dan zijn ze soms even een half uurtje alleen thuis. Heerlijk vinden ze dat! Als ik een keer niet wil gaan dan motiveren mijn dochters me juist om wel te gaan. Ook omdat sinds ik 2x per week sport beter in mijn vel zit en dat merken zij ook!

Ik vind sporten heerlijk en voordat ik kinderen kreeg deed ik altijd aan teamsporten. Fitness vind ik niet leuk en heb het nooit langer dan 3 maanden vol gehouden. Ik sport nu al ruim 2 jaar bij de UNIT, ben begonnen met een challenge, had daarin in buitenlessen van Jaap. Ontzettend leuk en leerzaam vond ik die 10 weken challenge!

Sporten bij de UNIT is voor mij heel motiverend en voelt vind ik als teamsport.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The Unit S&C draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches