Wij geloven in Orangefit.Omdat we uit ervaring én onderzoeken weten dat plantaardige proteinepoeders vaak beter “vallen” dan dierlijke producten.
Als missie hebben zij “jouw leven makkelijker en gezonder maken. Vinden we ook fijn 😉

Dat is dan ook de reden dat wij inmiddels alweer een tijdje de verschillende soorten shakes verkrijgbaar hebben in The Unit.

En vanaf nu ook hun plantaardige supplementen. Die daarmee ideaal zijn voor vegetariers en veganisten.

De suppletie bestaat uit:

Vitamine D afkomstig van mossen.  Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij aan sterke botten en tanden en het behoud van soepele spieren. We horen deze van nature via de zon tot ons te krijgen. Maar….dankzij ons “zonnige klimaat” hebben veel Nederlanders een tekort aan vitamine D. Omdat deze vitamine tot op DNA niveau invloed heeft, is het zinvol om deze bij te suppleren. Zeker wanneer je weerstandsproblemen ervaart. Voor exacte dosering kan je jouw huidige vitamine D status bij de arts laten bepalen en Mariska vragen voor persoonlijk advies.

Magnesium. In de best opneembare organische vorm. Geoptimaliseerd met vitamine B6 en BioPerine. Magnesium is een mineraal dat betrokken is bij wel 300 processen in je lichaam. Waaronder bij energieproductie, opbouw van spiereiwitten en het brengen van meer rust in je systeem. Een typisch kenmerk van magnesiumtekort is het hebben van kramp (kuiten/tenen/handen), een onrustig gevoel in je lichaam, een trillend spiertje bij je oog en lang spierpijn. Als dagelijkse dosering mag je 1-2 tabletten gebruiken voor voldoende magnesium.

Omega 3 vetten gemaakt van algen. Omega 3 vetzuren spelen een belangrijke rol in de hersenfunctie, werken ontstekingsremmend en drage bij aan een goede werking van het hart en ogen. Om voldoende omega 3 binnen te krijgen, mag je wel 3x per week vette vis eten (makreel, zalm, haring, sardines etc.). Lukt dit je niet? Dan is een supplement een zeer handig alternatief.

Alle verpakkingen kosten 19,90

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.