GAME ON!!! Is wat hij dacht toen 2 dames “even” een handstand deden tijdens een SUP introductie en hij kleine maat wokpan zag verschijnen onder zijn shirt.

Bovendien begon zijn vrouw het sporten zowaar leuk te vinden. En dus was de strijd AAN. Inmiddels is Sjoerd Pieter trouw 3x per week bij ons te vinden en is de verandering aan alle kanten te zien!

Sterk, fit én zonder wokpan!

Lees hier zijn verhaal:

 

 

Gekozen tot Member of the Month,

Wat een eer….en het mooiste is nog wel… alweer gewonnen van mijn vrouw.

Het begon zo’n 2 jaar geleden op een meertje bij Grou. Tijdens een SUP (stand up paddling) introductie les waren er twee meisjes die wel even een handstand gingen proberen. Toen dacht ik: dat wil ik ook! Maar ja, dat gaat niet zomaar..

Gelukkig heb ik het toen ook niet gelijk geprobeerd, maar het feit dat ik dit niet zou kunnen begon aan mij te knagen.

Komend op een zekere leeftijd realiseerde ik mij dat ik al net zo’n wokpan onder mijn T-shirt begon te creëren als mijn collega’s. Ineens wist ik het…. Dit wil ik niet.

Mijn vrouw Ellen was al een poosje aan het trainen bij The Unit. En voor het eerst in jaren vond ze het leuk om te sporten en was ze ook gemotiveerd om echt te gaan.

De knop ging om en ik kwam tot de conclusie dat ik toch echt weer wat moest gaan doen. En omdat Ellen zo enthousiast was, ben ik ook bij The Unit begonnen. Ik kan wel zeggen dat ik het in het begin niet echt leuk vond (en behoorlijk zwaar). Maar na een poosje begon het trainen een voldoening te geven. Als volledig niet sporter ben ik redelijk snel van 1 naar 3 keer per week gegaan en inmiddels vul ik het sporten bij de Unit nog aan met Yoga, snowboarden en in de zomer suppen.

Al snel na mijn start was er een 13 weken challenge, wat mij een mooie gelegenheid gaf om iets aan mijn eetpatroon te doen. Helemaal gemotiveerd lukte dat ook nog aardig en ben ik met die challenge behoorlijk wat afgevallen.

Een goed begin en de motivatie werd steeds groter. Een doel op zichzelf was al snel om mijn vrouw weer op alle fronten voorbij te trainen en gelukkig lukt dit aardig. Af en toe trainen we samen en dagen we elkaar hierin uit.

Het trainen bij de Unit bevalt mij prima, een leuke enthousiaste en gezellige ploeg mensen. Betrokken trainers die je uit weten te dagen en elke keer weer zorgen voor nieuwe prikkels.

Dus bedankt voor de prachtige trofee.. de bidon heeft een mooi plekje gekregen….

 

Oh ja… en die handstand op de sup….. Working on it

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The Unit S&C draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches