Dit weer nodigt uit voor snert. Nu geef ik graag mijn eigen draai aan recepten, dus bij deze snert, maar dan net even anders mét extra immuunsysteemboosters zoals verse gember en verse kurkuma.

Bovendien lekker eiwitrijk door de erwten en rode linzen.

Ingrediënten:

1 zakje groene erwten
1/4 knolselderij
2 winterwortels
1 ui
1 kop rode linzen3 tenen knoflook
2 cm verse kurkuma (of kurkuma poeder)
3 cm verse gember
5 laurierblaadjes
keltisch zeezout
1 runderrookworst (van schotsehooglanders.nl)

Snijdt alle ingrediënten in stukken en doe in een pan. Zet het geheel onderwater en kook zo’n 20 minuten. Laat de worst wellen in warm water en snij in plakjes.

Pureer de soep, en voeg daarna de worst toe.

Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen