Oh…dit is toch wel een van mijn all time favorites. Spaghetti met grote garnalen, verse (natte) knoflook, verse tomaten, en lekker pittig door de Spaanse peper gecombineerd met vers gemalen peper.

Ingrediënten (voor 4 personen):
600 gram grote garnalen, gepeld
4 tenen verse knoflook, fijngesneden
1 Spaanse peper, fijngesneden
Olijfolie
Keltisch zeezout
Versgemalen peper
1 kg tomaten, in stukjes
1 groot potje biologische tomatenpuree

Spaghetti (deze is van quinoameel met knoflook en peterselie van de Hanos)

Fruit de peper en knoflook in olijfolie. Voeg daarna de tomaten, garnalen en zout toe en laat op een zacht voor pruttelen. Voeg daarna de tomatenpuree toe en de versgemalen peper en laat weer pruttelen.

Kook ondertussen de pasta al dente en serveer samen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen