De afgelopen 8 weken hebben 23 fanatieke mensen zichzelf uitgedaagd om in 8 weken een fysieke maar zeker ook mentale transformatie te ondergaan. Ze hebben zichzelf duidelijk de vraag gesteld: Ben ik op dit moment gelukkig? (hetzij mentaal, fysiek, combinatie). Hun antwoord was: “Niet helemaal en ik neem de verantwoordelijkheid en kies er voor om er iets aan te doen”.

Dit was hun eerste stap naar een persoonlijke transformatie!

We zijn dan ook supertrots op wat de challengers stuk voor stuk op hun niveau gepresteerd en gedaan hebben de afgelopen 8 weken om hun transformatie werkelijk te maken!

MINDSET:

In de challenge hebben we o.a. gewerkt met de 4 A’s:

Acceptance: accepteren van de situatie zoals die is
Awareness: de bewustwording dat jouw waarheid niet per se DE waarheid is, en er mogelijkheden zijn om deze te veranderen
Accountability: neem je verantwoordelijkheid
Adaptation: en pas je aan met nieuwe gewoontes die passen bij jouw doel

Om dit makkelijker, duidelijker en praktischer te maken hebben we tussendoor allerlei oefeningen, vragen en opdrachten gegeven om hun core value’s, duidelijk te krijgen.

EEN TOTAALPAKKET:

Wij geloven in een totaalaanpak wat begint bij onze mindset; de sleutel tot langdurig succes. De challengers gaven dan ook allemaal terug dat ze erg veel gehad hebben aan het mindset gedeelte, aangevuld met de persoonlijke voedingsrichtlijnen, lifestyle strategieën en de 2-4 intensieve trainingen in de week (voornamelijk verschillende vormen van krachttraining) die het resultaat maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *