Over the unit

Liefde voor het vak en liefde voor elkaar. Mariska en Anne Bart de Vries runnen samen The Unit in Heerenveen. Mariska als lifestyle/voedingscoach en PNEI therapeut en Anne Bart als gedreven personal coach en blessurebehandelaar.

En samen willen we maar één ding: het beste uit jou halen!

Wij staan voor:

Inspiration, Motivation, Dedication!

"Training, voeding en coaching zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. The Unit staat dan ook voor verbinding. Wij verbinden deze disciplines én de mensen met elkaar waarbij persoonlijke aandacht, plezier en resultaat de sleutelwoorden zijn."

Locatie The Unit

” We do today what others wont, so we can do tomorrow what others can’t”
We trainen met effectieve maar minimale materialen. Dit op een back to basic, no-nonsense wijze. Je gebruikt voornamelijk stangen, kettlebells, elastieken, dumbell, TRX-en, slamballs en natuurlijk je eigen lichaamsgewicht. Met de combinatie van kennis en ervaring een unieke, uitdagende kans om je lichaam optimaal te benutten!
 

Bij ons kun je altijd rekenen op:

Kleine groepen

Omdat wij geloven in persoonlijke aandacht, werken we in kleine groepen van maximaal 12 personen. Op deze manier is er voor iedereen voldoende aandacht. Via ons online systeem, speciaal voor members, kun je de roosters bekijken en jouw plaats in de lessen reserveren.

 

Over het team

Het team van The Unit bestaat stuk voor stuk uit gepassioneerde trainers die graag het allerbeste in mensen naar boven halen.
Oprechte aandacht met oog voor detail en techniek. Dat is waar we voor staan. Waarbij we je stimuleren om nét dat beetje extra te geven en af te remmen waar nodig.

We vinden het allemaal belangrijk om hoge kwaliteit begeleiding te geven en blijven ons daarom ontwikkelen. Door het volgen van bijscholing, nieuwe studies en seminars over training, voeding en coaching. Om jou op die manier de begeleiding te geven die je verdient!

Inspiration, Motivation, Dedication

Hilbert de haan

Trainer

Dennis bos

Trainer

Bernd Lösing

Trainer

The Unit S&C draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches