builderall

Over The Unit

Wij zijn Anne Bart de Vries en Mariska de Vries. Vanaf 2013 eigenaren van The Unit Strength & Conditioning in Heerenveen.

We richten ons op Personal group training, Duo PT en Personal group trainingen aangevuld met diverse voedings- en coachingstrajecten afhankelijk van de persoon en wat het beste bij degene past.

Bij ons ben je geen nummertje maar een persoon die we oprecht willen helpen op het gebied van mindset, voeding, training om stap voor stap die gezonde en bewuste leefstijl te creëren.

We zeggen vaak: “ word fysiek en mentaal sterker, fitter, gezonder En gelukkiger “

We zijn ervan overtuigd dat als je die sterke mindset ontwikkeld, je voedingspatroon op de rit hebt en kunt blijven genieten van je favoriete eten, een aantal keer per week aan kracht en conditie doet je meer energie krijgt, lekker in je vel zit en trots voor de spiegel staat en je daardoor overall ook een veel gelukkiger mens wordt.

Een no nonsense sportschool waar je juist trainen met losse materialen zoals eigen lichaamsgewicht, elstieken, Barbells, Dumbbells, Kettlebells etc en staat die persoonlijke begeleiding voorop!

Je hoeft zeker geen gevorderd sporter te zijn om bij ons te kunnen trainen. Bij iedereen focussen we eerst op de houding, techniek en daarna pas op het gewicht en de intensiteit. Iedereen traint en wordt uitgedaagd op zijn/haar niveau.

Kortom zijn we persoonlijk, laagdrempelig, toegankelijk, dedicated, inspiratie, aandacht, verbindend, gedreven, eerlijk & oprecht.

Na 10 jaar durf ik te zeggen dat we nog steeds uniek zijn in ons complete concept om jou van punt A naar punt Beter te kunnen begeleiden.