builderall

Personal training

Personal Training bij The Unit: Niet Slechts een Training - Transformeer Jouw Complete Levensstijl voor Fysieke en Mentale Kracht, Fitheid en Gezondheid!

Welkom bij The Unit, waar we meer bieden dan alleen een training; het is een op maat gemaakt avontuur naar jouw optimale gezondheid, kracht en levensstijl. Bij ons draait het niet slechts om herhalingen tellen; het is jouw persoonlijke ruimte, waar je traint met een specifiek doel. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren, dagelijkse routines wilt vereenvoudigen, je klaar wilt maken voor een speciale gelegenheid, of een sportspecifiek doel nastreeft – dit is jouw reis.

Maatwerk voor Duurzaam Succes

Wat ons onderscheidt, is maatwerk zonder grenzen. Niet alleen een specifiek en gevarieerd trainingsplan, maar ook een totaalpakket dat de rest van je week transformeert. Wij zijn niet alleen jouw trainer in de gym, maar ook de stok achter de deur voor jouw doelen, gezondheid en leefstijl gedurende de andere 166 uur van de week.

Alleen Jouw Ruimte: Focus en Toewijding

Bij ons train je in een rustige ruimte die volledig voor jou is. Geen afleiding, geen wachtrijen voor apparatuur, genoeg materiaal, alleen pure focus op jouw doelen.

Meer dan Training 
Totale Ondersteuning
Wij gaan verder dan alleen training. Wij optimaliseren niet alleen je fysiek, maar nemen je hele levensstijl onder de loep. Dit betekent beter slapen, meer energie, geen suikercravings, stressbestendiger en een blijvende, fundamentele transformatie.

Impact: Jouw Reis naar een Gezondere Jij Begint Hier

Na een gratis intake/strategiesessie starten we jouw traject. We maken een afspraak voor je eerste training en bepalen momenten voor coachingsgesprekken. We beginnen met het helder krijgen van jouw doel en welke persoon je wilt worden. Samen identificeren we obstakels en stellen een actieplan op voor de komende week.

Elke week tijdens ons coachgesprek nemen we je week door en maken we eventuele aanpassingen. "Mindset" is een cruciaal onderdeel van onze coaching. Terwijl je naar je doel toewerkt, kunnen beperkende overtuigingen opduiken en proberen je terug te trekken naar de comfortzone. Onze coaching richt zich ook op het opruimen van deze beperkende overtuigingen en patronen, en het creëren van nieuwe en positieve overtuigingen.

Zo werken we gericht naar je doel en veranderen we jouw identiteit stap voor stap. Je wordt simpelweg de persoon die jij wilt zijn, en creëert geleidelijk de bewuste en gezonde leefstijl die JIJ voor ogen hebt.

Jouw reis naar optimale gezondheid en vitaliteit wacht op je. Maak er een realiteit van.

Zet de Eerste Stap naar Een Sterker, Fitter, Gezonder Jij!

Jouw optimale gezondheid wacht niet. Wacht je tot morgen, tot volgende week? De tijd tikt terwijl je stilstaat. Onze exclusieve coaching bij The Unit is niet slechts een aanbod; het is jouw kans om eindelijk die leefstijl te creëren die je al jaren voor ogen hebt, in je best mogelijke shape te komen, patronen te doorbreken en de weg naar een krachtiger, fitter en gezonder leven in te slaan.

Laat die beperkende gedachten en overtuigingen je niet langer tegenhouden.

Want:  "Als je blijft doen wat je altijd deed, dan blijf je krijgen wat je altijd kreeg"

Waar wacht je nog op?
Zet die cruciale eerste stap en ontdek de transformatie die voor je ligt. Claim jouw plek voor een gezondere toekomst, want de beslissingen die je vandaag neemt, vormen de realiteit van morgen.

Je zit nog nergens aan vast en is puur kennismaken, bespreken wat je wil, waar je tegenaan loopt, wat je wil veranderen en of wij jou daar mee kunnen helpen.

Maak nu die keuze en plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Tot snel!