Skip to content

Personal training

Onder Personal Training verstaan we een op 1 samen met je personal trainer of in duo’s samen met een bekende.

Bij ons train je in een rustige ruimte echt voor jou alleen.

Het kan zijn dat je meer spiermassa wilt, een betere conditie, je dagelijkse routines makkelijk kan doen, in shape komen voor je trouwerij of wellicht voor een sportspecifiek doel.

Met personal training wordt er voor jou een specifiek en gevarieerd plan gemaakt en zijn wij die extra stok achter de deur om je doelstellingen te behalen.

Wat ons onderscheid is dat we niet puur je herhalingen tellen, ons doel niet is om je zoveel mogelijk spierpijn te laten ervaren en denken dat dat goed is of een standaard schema uitprinten maar kijken wat voor jou persoonlijke situatie op dit moment het beste is.

Soms doen we er een schepje bovenop en de andere keer schalen we de intensiteit een beetje af, omdat je een stressvolle week hebt oid.

Daarbij vinden wij het minstens zo belangrijk buiten de 2-4 keer trainen om aandacht en hulp te bieden op het gebied van voeding en het stap voor stap veranderen van je leefstijl om die bewuste en gezonde leefstijl te creëren die jij voor ogen hebt.

Want wat heb je er aan als je slecht slaapt, veel stress ervaart, niet ontspant, de mindere voedingskeuzes maakt en daardoor niet alles uit je training kunt halen?

Onze kracht en expertise is de focus op het totaalplaatje.

Na gratis intake / strategiesessie kunnen wij je een advies geven wat er voor nodig is en hoelang dit gaat duren om je gezondheidsdoel(en) te bereiken.

Wij gaan sowieso voor impact! Jij ook?!

Zet nu de eerste stap, laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking bij ons in de gym.

Zet nu de eerste stap, laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking bij ons in de gym.